Modules

Voor uw complete verkoopondersteuning

Foodconcepts bestaat uit 5 modules die individueel of in combinatie zijn aan te schaffen. De modules waaruit u kunt kiezen zijn:

 

Poster module

Met de poster module kunt u eenvoudig posters en affiches opmaken die u direct via eigen printer kunt printen of via onze printservice kunt laten drukken. Door zelf te printen kunt u razendsnel acties en nieuwe producten onder de aandacht brengen van uw klanten. Daarnaast creëert u professionaliteit door uw huisstijl door te voeren in uw reclame-uitingen. Lees hier meer.

 

 

Kaart & Etiket module

Met de kaart en etiket module kunt u eenvoudig prijskaartjes, toonbankkaartjes en etiketten maken en printen. U kunt bij ons terecht voor onder andere een Zenius cardprinter, Toshiba etiketprinter en overige benodigdheden. Lees hier meer.

 

Instore module

Foodconcepts biedt digitale ondersteuning voor in uw winkel. Via beeldschermen kunt u uw klanten wijzen op bijvoorbeeld de dagaanbiedingen of andere acties. Het voordeel van digitale reclame uitingen is dat u ze eenvoudig en snel kunt aanpassen, elk uur van de dag. Lees hier meer.

 

NU TIJDELIJK

Alle Foodconcepts modules

SAMEN VOOR SLECHT 31,25 p/maand!

Bekijk hier alle prijzen

 

 

Hoe het online systeem werkt

Het online systeem van Foodconcepts biedt hulp bij het maken van uw eigen toonbank (prijs)kaartjes en posters. Uitgangspunt is uw eigen logo en huisstijl.

Na het aanmelden en aanschaffen van de gewenste module krijgt u met een persoonlijke inlogcode toegang tot speciale templates en een uitgebreid databestand met sfeerfoto’s. Met slechts een paar klikken maakt u hier professionele combinaties van.

De toonbank (prijs)kaartjes kunt u zelf uitprinten. Posters zijn, in diverse formaten, zeer voordelig te bestellen via de printservice en heeft u binnen enkele dagen in huis.

Werkt u met een PLU-lijst? Dan kunnen wij deze omzetten naar een bruikbaar bestand voor Foodconcepts. Hiermee kunt u heel eenvoudig en razend snel uw prijskaartjes gereed maken. U hoeft alleen de gewenste producten aan te vinken en Foodconcepts zet de productnaam en prijs op de juiste plaats op uw prijskaartje of poster.

En komt u er even niet uit? Geen probleem, vanuit ons kantoor ondersteunen wij u en helpen wij u graag op weg. Op de website zijn tevens instructiefilmpjes te vinden over de werkwijze van het systeem (alleen zichtbaar voor gebruikers).

 

Dus waarom Foodconcepts?

  • Toegang tot gebruiksvriendelijk systeem
  • Instructie bij u in de winkel
  • Telefonische helpdesk en online hulpvideo’s
  • Uw PLU lijst geïntegreerd in programmatuur
  • In 9 muisklikken een nieuwe toonbankkaart
  • Flexibel om uw eigen vitrinekaarten te maken
  • Eerste 3 maanden uitproberen voor 50 cent! Daarna slechts € 31,25 per maand
  • Korting op abonnement bij afname verpakkingen (bij Gédé Verpakkingen)

 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over Foodconcepts? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Meteen aanmelden? Dat kan op deze website. Klik op de knop aanmelden (op de home-pagina) en volg de instructies.

Foodconcepts is onderdeel van Gédé Verpakkingen.